Om Os

Simon & Garfunkel Tribute genskaber magien med tidløse hits

Simon and Garfunkel Tribue inviterer publikum med på en følelsesmæssig musikalsk rejse tilbage i tiden. Helge Leonhardt, der fortryller på guitaren som Paul Simon, og Kasper Leonhardt, der leverer enestående vokale præstationer som Art Garfunkel, genskaber æren og glæden ved de ikoniske sange, som fans verden over har elsket i årtier.

Med deres autentiske fortolkninger af Simon & Garfunkels mest populære hits lover Simon and Garfunkel Tribute en aften fyldt med genkendelige melodier og tidløse harmonier. Uanset om det er “Mrs. Robinson”, “Bridge over Troubled Water” eller det uimodståelige omkvæd i “The Boxer” – publikum opfordres til at synge med og genoplive de uforglemmelige øjeblikke. Duoens dedikation til at formidle den oprindelige følelse og ånd i Simon & Garfunkels musik er bemærkelsesværdig.

Helge Leonhardt, der med sit virtuose guitarspil som Paul Simon, fanger essensen af Paul Simons unikke stil og indlevelse. Hans musikalske evner og nøjagtige gengivelse af detaljerne i Simon’s guitararbejde bringer en autentisk dimension til deres optræden. Samtidig leverer Kasper Leonhardt som Art Garfunkel en rørende vokalpræstation, der spejler Garfunkels karakteristiske klang og følelsesmæssige dybde.

Det er en ægte hyldest til Simon & Garfunkels musikalske arv og en påmindelse om de uforglemmelige øjeblikke, deres sange har skabt. Duoens passion for musikken og deres evne til at fange den autentiske stemning i originalernes værker er en fornøjelse for enhver tilhænger af den legendariske duo.

Det bliver en aften fyldt med magi, fællesskab og tidløs musik.

De kalder sig af og til spøgefuldt for: “Sønnike og FarFunkel” idet duoen er et familieanliggende.

Helge Leonhardt

Som “PAUL SIMon”

Kasper Leonhardt

Som “Art Garfunkel”

Repetoireliste

Bridge over troubled water
Homeward Bound America
Feeling Groovy
Bye bye love
Kathy’s song
American tune
El condor pasa
I’m a rock
The boxer
Old friends/Bookends
The Sound of Silence
Keep the customer satisfied
Mrs Robinson
Cecilia
Scarborough fair
Slip Sliding away
Last night a had a strangest dream
Baby driver

Simon and Garfunkel TRibute

Book en vidunderlig aften med Sønnike og Farfunkel